Татуси, които променят вида до неузнаваемост

Някои смятат рисунките по телата за вулгарни и отблъскващи, а други са готови да се татуират от главата до петите.


1. Човекът - скелет

Човекът - скелет

Рик Дженест е канадски модел, по-известен като Човекът-Зомби. Той става популярен, благодарение на това, че татуирал върху себе си човешки скелет. Рик украсявал тялото си в продължение на 16 години. Сега  е покрит изцяло.

2. Човекът - котка

Човекът - котка

Денис Авнер от детството си вярвал в свещеността на котките. За да се доближи максимално до този образ, легнал под хирургическия нож няколко пъти. Поставил  си импланти, които оформили лицето му досущ като котешка муцуна. Татуировката с шарки на котка била само завършващ щрих на цялостния образ.

3. Човекът - леопард

Човекът - леопард

Обикновен 73-годишен шотландец на име Том украсил тялото си с татуировка, наподобяваща леопардова кожа. Татуирането на петната струвало цяло състояние.

4. Човекът – гущер

Човекът – гущер

Ерик Спраг е истински човек-гущер. Той е и първият в света, раздвоил езика си нарочно.

5. Човекът-зебра

Човекът-зебра

В миналото, мъжът с този неповторим вид бил аристократ. Хорас Ридлер татуирал цялото си тяло с  черни ивици и заприличал на зебра.

6. Човекът – пъзел

Човекът – пъзел

Пол Лауренс е професионален  артист и  всяка негова изява се превръща в истинско шоу.  Той гълта шпаги и обгаря кожата си с огън. Цялото му тяло е покрито с детайли от пъзел.

7. В името на Бога

В името на Бога

47-годишният индиец Фиратрам е член на сектата Рамнам-Пант. Сектата се отличава от другите по това, че е разпространена само сред низшите слоеве на населението. Членовете ѝ са длъжни да носят татуировки с името на прославения от тях бог  Рама.

8. Портрети на известни личности

Портрети на известни личности

Световно известната Монами Фрост е притежателка на много татуировки, направени от най-големите майстори на татуси в света.

9. Жената – вампир

Жената – вампир

Това ще се стори налудничаво за много хора. Такива са и реакциите, когато се покаже на обществени места Мария Хосе Кристерна. По съвместителство, жената – вампир е майка на 4 деца.

10. Татуирано око

Татуирано око

Експериментът е изключително опасен заради възможните инфекции и редица усложнения. Явно Джейсън Барнум не е от страхливите, но и видът му не е за хора със слаби нерви.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner