Топ 10 известни грозни хора в света

Грозотата е странно нещо - колкото е отблъскваща, толкова и желана в някои аспекти на живота. Направихме списък от успели грозни хора, на които не им пука за външния вид или, които сами се загрозяват.


1. Майкъл Джон Беримън

Майкъл Джон Беримън

Роден с Хипохидротик ектодермална дисплазия, американският артист попада в нашия списък на грозните хора. Той няма потни жлези, нокти, коса и зъби. В киното го използват да играе отрицателни герои, чудовища и мутанти. Много от зрителите не са наясно, че човекът страда от рядкото заболяване.

2. Донатела Версаче

Донатела Версаче

Родената през 1955г., сестра на известния дизайнер Джани Версаче, Донатела е настоящият шеф на модната империя. Родена е красива, но серия от неуспешни пластични операции я превръщат в не просто в жена с уголемени устни, странен нос и много слаба фигура. Тя просто е чудовищна.

3. Мерилин Менсън

Мерилин Менсън

 Роденият през 1969 г., под името Хъг Уорнър, е грозен, защото иска да бъде грозен. Американската рок звезда залага на отвратителен външен вид, който е и неговата запазена марка. Истината е, че без грим и сценичен костюм, Мерилин Менсън не може да бъде разпознат.

4. DJ Qualls

DJ Qualls

Майкъл Бери също е грозен поради заболяване. Роденият през 1978 г., американски комик е страдал от рак, известен като лимфом на Ходжкин. И той, като Бериман използва грозната си външност за да направи холивудска кариера. Освен това, Qualls е бил модел на Келвин Клайн и Прада още преди да започне артистичната му кариера.

5. Joselyn Wildenstein

Joselyn Wildenstein

Също като Донатела Версаче и тя може да служи като предупреждение към желаещите да се подложат на пластични операции. Съпругата на швейцарския милиардер Алек Уайлденстейн принадлежи към световния хайлайф и е похарчила  около 4 милиона долара  за пластични подобрения.

6. Роналдиньо

Роналдиньо

 Роналдиньо е страхотен футболист, но това не заличава факта, че е много грозен. Слава Богу, че той е толкова добър спортист и страхотен човек, който сам печели богатството си.

7. Иги Поп

Иги Поп

Иги Поп е една от легендите на рокендрола, който обаче се класира и в списъка на най-грозните музиканти на всички времена. Иги е не само грозен, той е и достатъчно луд,  за да се нареже със стъкла  и да се маже със сурово месо по време на концерт.

8. Shane Patrick Lysaght MacGowan

Shane Patrick Lysaght MacGowan

Роден през 1957 г., във Великобритания. Ако Иги Поп води в класацията за най-грозни музиканти, то Шон е на второ място. Той е талантлив певец и поет, автор на много песни.

9. Роузи О'Донъл

Роузи О'Донъл

Роузи е не само грозна отвън, тя е и много неприятен човек. Само попитайте тези, които не са на нейна страна. Преди време комедийната актриса обяви, че Анджелина Джоли я сваляла.

10. Клинт Хауърд

Клинт Хауърд

Клинт Хауърд е още едно доказателство, че не е важно да изглеждаш добре, за да си добре приет в Холивуд. Има запомнящи се роли и филмова награда от MTV за цялостен принос в киноизкуството.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner