Какви са новите тенденции при дамаските ?

Дамаската е важна част от меката мебел, вижте какви са новите тенденции


Тенденции 2016 – какво е на мода?

 Модерният начин на живот става все по-забързан и по-стресиращ, което превръща дома в убежище, в което търсим покой и хармония. Интериорният дизайнпрез 2016 се отличава с изчистени линии, като по този начин  се опитва да удовлетвори  нуждата на модерния човек от детокс ипрезареждане.  Топли и успокояващи цветове, предразполагащи към релакс, в комбинация с елементи, взети отприродата, обран дизайн и нежни форми са сред новите тенденции при интериорния дизайн.

 Актуалницветове при дамаските

 Решили сте да претапицирате старите мебели, за да сте в крак с новитетенденции? Какви цветове и десени да изберете, за да придадете съвременен обликна помещението? Вижте кои са топ цветовете тази година в интериорния дизайн:

 #1 Розов кварц и синя пудра

На пръв поглед тази комбинация може да Ви се стори доста сладникава, но световните авторитети в областта избраха тези два цвята за цветове на годината,като отражение на обществените движения за равенство между половете. В действителност, тези два цвята са много нежни и макар и контрастиращи, когатоса обединени в един дизайн създават усещане за хармония. Няма да сгрешите, акосе спрете на десен тип омбре, в цвят индиго, преливащ в нежен розов кварц. Тази комбинация е добър избор за спалнята или детската стая.

 #2 Зона на комфорт

С това съчетание се изразява нуждата от не натоварващ, а напротив –де токсикиращ дизайн. Тази тема ще пасне много добре за мястото, където обичатеда релаксирате. Изберете изчистени дамаски, без излишни, напрягащи орнаменти и декорации. Съчетайтедва, максимум три цвята – опростено, но с вкус. Темата „Зона на комфорт“ еантидот на забързания начин на живот, който водим всеки ден и прилагайки тази тема в дома ще придадем на пространството атмосфера, осигуряваща не обходимия баланс между ум, тяло и дух.

 #3 Топъл метал

Много ефектна тема, подходяща за банята и кухнята. Розово злато, мед,месинг и жълто злато са цветове, които ще доминират тази година. В съчетание с мрамор и дърво, те създават усещане за по-силна връзка с природата, за хармония и вътрешен мир. Изборът на дамаска, свързана с тази тема е добра инвестиция,защото цветовете на природата, никога не излизат от мода.

 

 

 

 

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner