Кои знаменитости си смениха пола?

Шокира ли ни това, изобщо?


Кой знае защо знаменитостите все правят неща, които най-малкото ни шокират. Едно от тях е смяната на пола. Може би просто искат да попаднат на кориците на списанията? В някаква степен – да! От друга страна, човек не е виновен, че е роден в неподходящо тяло. Какво да правиш, ако си с душа на жена и с тяло на мъж или обратното? В най-разпространения случай, смяната на пола довежда публиката до възторг и нерядко пред транссексуалните се откриват нови хоризонти. Представяме ви кратък списък на знаменитости, сменили пола си.

Кейтлин (Брус) Дженър

Кейтлин (Брус) Дженър

В миналото, Кейтлин била известен лекоатлет на име Брус. Спортистът водел абсолютно мъжки начин на живот- активно тренирал, бил женен три пъти и дори има 6 собствени деца и 4 доведени. През 1991г. се жени за майката на американската риалити звезда Ким Кардашиян. 

Кейтлин Дженър

Кейтлин Дженър

Кой да предположи, че на 65-годишна възраст ще пожелае да стане дама. Въпреки че нееднократно е намеквал, че иска да прибегне до услугите на пластичните хирурзи, никой не приемал това на сериозно. След отстраняването на адамовата ябълка, Брус започнал да приема хормонални препарати, които променили тялото му – лекоатлетът дори се сдобил с гърди. В крайна сметка, спортистът решил официално да регистрира превъплащението си като стане Кейтлин Дженър.

Сестри (братя) Уашовски

Сестри (братя) Уашовски

В семейството на създателите на „Матрицата“ смяната на пола се превърна в традиция. Първи на шокиращата процедура се подложил по-големият брат от известния тандем – Лари. Режисьорът признал, че дълго време не могъл да се примири със собствената си полова принадлежност. След мъчителни колебания, Лари разказал на близките си за желанието си да приключи с мъжката си самоличност. Семейството приело новината твърде толерантно, а скоро Лари се превърнал в чаровната Лана. Скоро по-малкият брат Анди Уашовски последвал примера. Така,  тъкмо свикнала с образа на Лана, публиката получила преобразяването на мъжествения Анди в крехката и мила Лили. Както сам признал, режисьорът отдавна живеел в образа на Лили, просто другите не го знаели.

Лана Уашовски

Лана Уашовски

Анди-Лили Уашовски

Анди-Лили Уашовски

Чез (Честити) Боно

Чез (Честити) Боно

Обикновено транссексуалните са мъже, които искат да станат жени, но се среща и обратния вариант. Госпожи, превърнали се в истински мачовци също се намират. Отличен пример за това е 40-годишната дъщеря на певицата Шер – Честити. Миловидната жена изпитвала огромен дискомфорт да бъде каквато е. 

Чез Боно

Чез  Боно

Сега Честити е актьор с името Чез и се чувства превъзходно в новото си тяло. Активно се занимава със спорт и с момичета. Шер се отнесла твърде негативно към решението на дъщеря си. Дори прекъснали взаимоотношенията си. Казват, че напоследък семейството е на път да се помири.

Андреа ( Андрей) Пежич

Андреа ( Андрей) Пежич

Известният манекен/ка от сърбохърватски произход, получил популярност благодарение на атрактивната си външност, много бързо се изкачи във висините на кариерата на модел. Независимо от младостта си и мъжкия си пол, манекенът е популярен по целия свят и дори е в списъка за най-секси жените на планетата. Така Андрей не изненада никого, когато се превърна в момичето Андреа. Сега тя уверява всички, че в новото си амплоа се чувства доста по-комфортно.

Алексис (Роберт) Аркет

Алексис (Роберт) Аркет

Повече от 10 години, миловидният младеж от артистичното семейство живее в тялото на жена. Новият вид на Роберт бил възприет добре от публиката. Може дори да се каже, че след преминаването на Роберт в Алексис артистичната му кариера получила силен тласък. Новият образ позволил на актрисата да получи няколко нови роли във филми и да се снима в клип на една от песните на Роби Уйлямс.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner