Красиви пейзажи с аромат на цветя

Много красиви и пленяващи, пейзажите, които ви предлагаме са пълни с живот и хармония. Нарисувани са от известната художничка Олга Одалчук. Насладете се на прелестта, която ни предлага талантливият творец.


Какво по-прекрасно нещо, от момент, който за кратко ще ни върне към слънчевите лъчи и красивите поля изпълнени със свежо ухание на цветя. Свежестта искри от всяка картина на художничката, защото нейният стил на работа клони най-много към реалистичната живопис. 

Олга Одалчук е родена на 25 април 1961 година, в град Новокузнецк, Русия. През 1982 година, завършва със специалност живопис Художествената школа в Новосибирск.

През 1998 година печели конкурса "2000 години под витлеемската звезда". В Международния арт - фестивал в град Киев също има добри постижения, 1-во през 2006 и 2-ро през 2007 съответно. През 2009 печели Международно мероприятие в Черна Гора. Има няколко самостоятелни изложби, проведени на места като администрацията на президента в Украйна, украинското посолство в Русия, различни галерии в Москва, Киев и Одеса. 

Картините на Олга Одалчук имат висока стойност. Те стигат много висока цена, когато се продават на търг в Киев и Одеса. Причината за това, освен неоспоримия й талант, разбира се, са и атрактивните места, на които могат да се видят нейни картини. Например Администрацията на президента на Украйна.

Насладете се на прекрасните творения на талантливата Олга Одалчук, споделете ги с приятели в социалните мрежи ако ви харесват.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner