Лампа, която светва и изгасва с пляскане

Тази лампа е наистина уникална. Представлява задни части и за да я запалите или изгасите трябва да я плеснете!


Светещите задни части могат да бъдат много полезни, когато са направени като лампа, която, за да светне или изгасне трябва да се шляпне. Дори това да не ви е особено приятно вероятно бързо ще свикнете с действието и накрая дори ще ви хареса и ще ви разсмива всеки път, когато плеснете лампата. 

Любителите на пляскането ще се влюбят от пръв поглед в интересното и практично изобретение. Лампата ще бъде полезна дори за моментите, когато искате да си го изкарате на някой. А когато лампата реагира моментално на действието веднага ще забравите негативните емоции. Това е и основната идея на лампата, да радва и да доставя удоволствие.

Създател на креативното творение е дизайнерът Joseph Begley, който споделя, че е искал да комбинира функционалността с игрива нотка и весела закачка. Факт е, че успява да комбинира всичко това в една на пръв поглед обикновена вещ. 

На пръв поглед лампата изглежда като истинско секси дупе, но усещането при шляпване или докосване също е много реалистично. Това е така, защото е направена от естествен силикон и действията, на които се поддава, освен шляпване включват галене, докосване, потъркване и въобще направена е, така, че да реагира на всякакъв физически контакт.

Към атрактивния и забавен дизайн ще допълним и изборът на цветове. Лампата може да се настрои да свети в осем различни цвята - циклама, жълто, синьо, резеда, оранжево, зелено, червено и бяло - все меки цветове и топли тонове, които по свой начин поддържат идеята за свежест и добро настроение. Цветовете могат да се настройват спрямо личното настроение, в зависимост от интериорния дизайн на дома или просто ако търсите малко по-различна светлина от стандартната.

Статията Ви е харесал? Споделете я и коментирайте!

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner