Най-красивите усмивки са бебешките, особено, когато сънуват

Това не е класация, просто много сладки снимки на бебета, които се усмихват, докато спят, и които ще направят и вашият ден специален.


Бебета са много сладки, без значение какво правят, но вижтетези личица, които вече се усмихват. Без съмнение това кара и вас да сеусмихнете и точно това е целта на колекцията, която може да разгледате по-долу- колекция от невинни усмивки, които ще внесат повече позитивизъм във вашетоежедневие, а нищо чудно и да ви направят по-добър човек. Когато човек срещапостоянно позитивен неща, неговата позитивна страна става все по-силна и сепоявява все по-често. Затова нека тези моменти в нашето ежедневие са повече.

 

Това не са случайни снимки, а фотоси правени от родители исподелени в интернет, за да покажат на света колко хубави неща се случват всекиедин момент, и как не трябва да забравяме за позитивните неща и в нашетоежедневие. Но преди всичко, това са снимки правени с искрени чувства от сърце идуша.

 

Всички знаем, че новородените спят много, някои дориповече от 16 часа на ден. Сигурно ви се струва адски много време, но виуверяваме, че далеч не така. Особено, когато решите да ги наблюдавате по времена приятен сън, тогава времето просто лети. Точно в такива моменти може дауловите и някои от най-непринудените усмивки на вашето дете.

Фото: Даниел Секстън

Фото: Ариана Хотник

Фото: Амбър Батишил

Фото: Габи де Лопез Сото

Фото: Карина Алкантара

Фото: Бейли Джейн

Фото: Джулиан Вю

Фото: Меган Брукс

Фото: Даниел Дженкинс

Ако снимките са Ви харесали, споделете ги и Вие!

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner