Най-необикновените диети в света

Ще ви покажем някои странни диети. Не знаем дали са достатъчно ефикасни, но някои от тях наистина са отвратителни и вредни за здравето.


Диети, отслабване, излишни килограми....толкова е досадно. И жените, и мъжете се стремят да станат по-привлекателни, по-красиви и по-секси. Болшинството от проблемите възникват именно от наднорменото тегло.

Яйчена диета

Яйчена диета

Тази диета не се състои само от яйца. В нея влизат всички продукти с високо съдържание на белтъчини. Не е трудно да се издържи на такава диета. Организмът бързо се засища, човек изпитва бодрост и може да загуби 5-7 килограма за две седмици. Диетата никак не е полезна. Влошава състоянието на кожата, косата и ноктите. Затова е необходима консултация с лекар преди започването й.

Бонбонена диета

Бонбонена диета

Тя ще ви помогне много бързо да се разделите с излишните килограми. По-добре е бонбоните да са домашни-на базата на плодове с витамини. Но, ако се храните две седмици с бонбони на корем и само по 300 грама млечен продукт - кисело мляко или сирене на ден, то загубата на тегло е сигурна.

Джинджифилова диета

Джинджифилова диета

Диетата е много полезна за профилактика на организма и за подобряване на имунната система. Джинджифилът прочиства тялото и изхвърля токсичните вещества. За да отслабнете с джинджифил, трябва да го добавяте към всяко ядене. Например  да подправяте салатата с джинджифил, да пиете 3 пъти дневно джинджифилов чай и да добавяте корена към всякакво друго ястие.

Диета със сандвичи

Диета със сандвичи

Тази диета е много разпространена сред испанците. Така всяко ястие се заменя със сандвич с пълнозърнест хляб и месо, зеленчуци, сирена. Разбира се, със сандвичи може да се отслабне само, ако се води активен начин на живот.

Детска диета

Детска диета

Диетата е много проста и гарантира не само отслабване, но и прочистване на стомашно-чревния тракт. По време на тази диета се ядат само пасирани храни и не мазни продукти. Само не трябва да се злоупотребява с детските каши, за да не се получи обратния ефект.

Диета с храна за животни

Диета с храна за животни

Необикновената диета е измислена от американския артист Адам Скот. Той твърди, че с тази диета може да се загубят килограми и да се запази добрата форма. Не е необходимо да се готви или да се харчат пари в ресторант. Просто гранули животинска храна. Адам Скот смята, че храната е питателна, богата на витамини и минерали.

Винена диета

Винена диета

Няма да повярвате, но 250 грама сухо червено натурално вино на ден, не само, че ще ви направят по-слаби, но и по-здрави. На закуска се яде само нещо леко- едно яйце. Чаша кисело мляко или парче сирене. На обяд – зеленчукова салата с  не тлъсто месо, приготвено на пара. За вечеря - сухо червено вино 250 грама и няколко парчета сирене. Важно е виното да е домашно, без вредни добавки, бои и консерванти.

Диетичен блясък за устни

Диетичен блясък за устни

Американците са измислили много необичаен блясък за устни, който помага за справяне с излишните килограми. Принципът на действие се заключава в специални химически добавки в блясъка, които блокират пристъпа на глад.

Чудните бисквити

Чудните бисквити

Диетата е основана на употребата само на един вид бисквити, разработени от Санфорд Сигал. Диетологът е на мнение, че трябва да се ядат по 6 бисквити на ден и излишните килограми ще изчезнат. Други специалисти смятат, че ефективността на диетата се основава на глада, тъй като организмът е лишен от всякакви витамини и минерали. Човек приема много малко калории на ден и може да се появи силна умора и слабост.

Френска диета с вилица

Френска диета с вилица

Много популярна сред европейските знаменитости. За тази диета е необходима силна воля. Достатъчно е да вземем една вилица и да ядем само това, което можем да забодем с нея. Включително и в супата.  Диетата предполага добро физическо здраве.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner