Практични iPhone аксесоари, които да закупите още днес

Разбререте кои са най-практичните и абсолютно задължителни аксесоари за вашия iPhone.


Изборът от аксесоари за iPhone е направо зашеметяващ. Те варират от задължителни като слушалки и калъфи, до такива, които могат да бъдат определени като екстравагантни. Но преди да се насочим към покупката на по-щури аксесоари заложете първо на тези, които са доказали своята полезност. Тук сме подбрали няколко задължителни gsm аксесоари, които със сигурност трябва да притежавате и които идеално ще допълнят всеки iPhone.

Air Pods

Безжични, компактни и удобни - това са само част от предимствата на AirPods слушалките. Благодарение на смарт технологията, която притежават, слушалките могат да усетят кога са поставени в ушите и да започнат да работят веднага без допълнителни настройки и натискане на бутони. В момента, в който ги свалите от себе си те се изключват. Слушалките автоматично се свързват с всяко едно от Apple устройствата, които притежавате, за да слушате музика безпроблемно от своя Apple Watch, iPad или Mac. AirPods разполагат с до 5 часа живот на батерията, а това е наистина изключително за подобно малко устройство.

HomePad 

HomePod е не просто силен говорител, с който да се наслаждавате на любимата си музика, той е революционна смарт технология. HomePod е съчетание между Apple Music и Siri, позволявайки да говорите директно на устройството, когато желаете определена песен или стил музика. То разбира казаното и автоматично пуска музикалното ви желание.  Siri разбира се не е единствено своеобразен DJ, а истински домашен асистент, помагайки в търсенето на информация или при организирането на ежедневните задачи.

Докинг станция

Никой не харесва в дома му да цари безпорядък от зареждащи кабели, които могат да бъдат намерени абсолютно навсякъде. Една добра докинг станция може да разреши този проблем веднъж завинаги. С вградени кабели и разнообразни дизайни докинг станциите са практични и добре изглеждащи. Вече няма нужда да се чудите къде сте оставили кабела си за последно или как да го съхранявате, за да не изглежда пространството на бюрото ви разхвърляно. Докинг станцията определено е аксесоар, който си заслужава да закупите. 

 iClever Himbox 

Новите модели автомобили разполагат с градена Bluetooth система, но не всеки може да си позволи такава кола или не все още не е готов да изостави старата.  Все пак интегрирането на Bluetooth в автомобила е изключително полезно и лесно осъществимо. С iClever Himbox можете да свържете своя iPhone към автомобила си и да провеждате безпроблемно разговори, да слушате музика или да ползвате своя Siri асистент.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner