Предложения за бизнес облекло за всяка стилна дама

Няколко интересни идеи как да излеждате елегантно в офиса.


Дамите трябва да се чувстват комфортно в дрехите си за офис. В същото време тези тоалети, гривни, аксесоари и дамски часовници, трябва да говорят за това, че жената е уверена в себе си и уменията си.  Каквото и да говорим офис облеклото трябва да бъде малко или много консервативно. Заложете все пак на обеци, гривни и мъжки часовници, но те трябва да поддържат някакъв стандарт. Така например вашите маркови часовници трябва да бъдат малки и фини. Не залагайте на мъжки часовници, които са като водомер на ръката ви. Вие се нуждаете от това да посетите магазин за часовници в София и там да закупите стилно дамско предложение. Можете да комбинирате новите оригинални часовници с някакви обеци, пръстени, гривни или чанта например. Така можете да разкрасите и придадете стил на предимно скучновати модели на дрехи за офиса. 

В същото време трябва да спазвате някои правила. Не бива да носите джапанки или кецове в офиса.  Ако искате да ви вземат на сериозно не бива да се държите, като човек, който е не доизживял своето детство.  Ако тези обувки са забранени, то можете да заложите на обувки на висок ток.  Ако не обичате да носите такива, то имайте предвид, че не всички високи обувки задължително са и неудобни. Има много такива, които могат да ви паснат, сякаш са правени точно за вас. Потърсете и разгледайте няколко магазина.  Можете дори да си купите такива високи обувки в тон с  вашият часовник Rado и новото ви портмоне. Всичко това се продава в бутиковите магазини за скъпи часовници или пък можете да поръчате онлайн часовници.

Относно полите, тяхната дължина и деколтето. Като цяло не е тайна, че за да постигнат целите си някои бизнес дами наистина прибягват до по-дълбоки деколтета например. Това не е лошо ако търсите финансиране за даден продукт или проект, но е добре да внимавате с дълбочината. В обикновен ден, без бизнес срещи носете по-дълги поли и нека ризите са с по-малко деколте. 

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner