С какви нови функции сюрпризира EFBET българските си фенове

Научете кои са най-новите функционалности, от които можете да се възползвате при направата на залози.


EFBET като модерна и бързо развиваща се компания за залози се старае непрекъснато да обновява игрите, бонусите и опциите, които предлага на своите фенове.

В момента изключително предпочитана е функцията Кеш Аут или Затвори Залог. С нейна помощ феновете имат възможността да затворят своя залог преди още да е приключило събитието. При положение, че направената селекция е добра, печалбата е сигурна, а ако не сте били достатъчно далновидни, загубата ще е минимална.

При наличие на възможност за използване на Затвори Залог за срещата, на която сте направили своя залог, можете да затворите залога си от съответния бутон. Сумата, която ще ви бъде предложена, зависи пряко от актуалния коефициент към момента на затварянето.

След това залогът ви ще бъде уреден, а сумата – кредитирана по личната сметка в сайта.

Трябва да знаете предварително, че тази функция е достъпна само за някои пазари На живо и  Преди мача, единични залози и спортове. При достъпен Затвори Залог имате право на избор: да приемете предложената за затваряне на сумата или да продължите да наблюдавате срещата и да чакате по-изгодна за вас сума.

Друга нова и модерна функция на EFBET е Бърз Кеш. Мнозина предпочитат да действат бързо и точно за тях е подходяща тази нова функция. С нея всеки играч може да прави залозите си преди срещата за началните 10 минути от мача. Направените залози с новата функция се плащат в момента, в който изтекат 10-те минути от началото на срещата. Печалбата може да се изтегли на касата на EFBET веднага след уреждането на Бързите залози.

Интересна и удобна функция, която предлага EFBET, е „Приемане на залог по телефона“. Тя може да се използва за срещи, чието начало предстои. Не е достъпна за срещите, които се играят на живо. Залог по телефона можете да направите единствено в случай, че имате сметка в EFBET и тя е захранена.

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner