Стартер с дистанционно управление от гледна точка на жената

Стартерът е устройство, вид електрически двигател, който преобразува електрическата енергия в механична и осигурява нужните


ЖИВОТ С ДИСТАНЦИОННО

Възнамерявате да инсталирате стартер с дистанционно управление на Вашия автомобил? Имате нужда от повече информация, относно ползите?  Позволете ми да споделя някои от предимствата с Вас: спестява време, осигурява повече комфорт и безопасен начин да загрее или да се охлади колата - това са само част от предимствата, които има стартера с отдалечен контрол, в сравнение с конвенционалния. 

КАКВА Е ПОЗИЦИЯТА НА ДАМИТЕ?

Представете сиследната картинка: Един типичен ден от живота на жената, която има автомобил с дистанционноуправление на стартера. Зима е. Колата е студена, времето също – снеговито имразовито. Жената се оправя за работа и подготвя децата за училище. Около 10минути, преди да напусне къщата, само с едно натискане на бутана пали колата.Само 10 минути по-късно, всички са в колата. Вътре е топло и приятно, а скрежаи леда са се стопили.

Жената се чувствауютно и е доволна, че не се налага да слага ръкавици и да стърже леда отпредното стъкло, зъбите на децата не тракат от студ, а като допълнителен бонус,колата не може да бъде открадната, защото ключовете са на сигурно място.

Обяд е, жената използва обедната си почивка, за да свърши някои задачи или да отиде на обяд.Отново, няколко минути, преди да излезе в обедна почивка, натиска бутона.Колата е загрята, а ходенето по задачи – доста по-приятно.

Жената приключвас работата в късния следобед и се отбива до супермаркета, в който редовнопазарува, за да подсигури продукти за вечерята. Освен пазаруване, трябва давземе децата от училище или  да ги закарана урок по английски или плуване. С дистанционно управление на стартера, всичкитези ангажименти, особено в зимна обстановка, не предизвикват недоволство инегативна емоция. 

Колко по- приятно е ежедневието на жената, когато има стартер с дистанционно управление!

Гореща или студена?

Дистанционнотоуправление на стартера, позволява да запалите автомобила от далечно разстояние. Например, докато пазарувате вмола, а вън е адска жега. Само си помислете: Край на залепналите по кожатаблузи, край на парещата кожа на седалката, край на размазания грим!Дистанционното управление е от полза, независимо от сезона.

Дистанционнотоуправление на стартера не е само за мъже! Жените оценяват, когато към тях сеотнасят с уважение и се чувстват комфортно, ето защо отдалеченият контрол наавтомобила е нещо, което дамите приветстват на драго сърце.

Вие дами, как смятате, по-добър ли ще бъде денят Ви, ако можехте да запалите автомобила, само с натискане на един бутон, докато поставяте червилото си?

Гореща или студена? С отдалеченият контрол – изборът, буквално е във Ваши ръце.

Ако все пак, стеот мнозинството дами, на които им се налага зимата да се сгушват в палтото,докато загрее колата, а лятото да отварят прозорците, за да се охлади по-бързоавтомобила, не сте сами! Когато запалването на колата, не се осъществява отразстояние, може да срещнем трудности, като невъзможност да запалим от първияпът, запалване, последвано от изгасване, странен шум и т.н. Не знаете какво даправите? Спокойно, голяма част от жените срещат подобно затруднение. В такъвслучай, потърсете компетентно мнение. Франсизкуп е фирма, с основна дейност ремонт и рециклиранена стартери и алтернатори. На страницата на сайта ще откриете полезнаинформация и богата гама от стартери за Вашия автомобил.

Да завършим снещо позитивно! Мили дами, може и да нямаме дистанционно управление настартера, но пък имаме на разположение цял багажник, който да пълним с покупки!Да намерим утеха в това!

 

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner