Защо е нужно да имаме сайт?

В днешно време услугите за изработка на сайт и SEO се предлагат и купуват, като топъл хляб. Каква е причината за това?


Във века на високите технологии и масовите комуникации е невъзможно една фирма да популяризира своята дейност, ако не използва Интернет. Именно в уеб пространството всички хора търсят продукти и услуги. Освен това броят на потребителите използващи мрежата се увеличава с всеки изминал ден. Точно това е и главната предпоставка Интернет да предлага неограничени възможности за развитие на всяка фирма. Професионалистите, които предлагат изработка на сайт могат да предложат и SEO или Search Engine Optimization.

С първата услуга – изработка на сайт Вие ще си осигурите визия пред виртуалната аудитория. Точно поради тази причина е изключително важно да подходите по правилния начин и да изградите своята ясна концепция за нещата. Един съвет, към всеки, който се интересува от изработка на сайт за своята фирма е да НЕ поръчва флаш. Точно този тип файлове са невъзможни за оптимизация или иначе казано няма да можете да се виждате напред в Гугъл. Всичко останало в областта на webdesing и изработка на сайт е в рамките на допустимото. Разбира се професионалистите, които ще Ви консултират ще Ви осигурят подробна информация и ще Ви препоръчат различни възможности за успешното завършване на Вашия уебсайт.

Нека да разгледаме и въпросната SEO оптимизация, която споменахме за кратко по-горе. Това е процес, който позиционира, извежда и т.н. един сайт в предните позиции на Google и другите търсачки (за България само Google). Това е изключително важно, защото през първите 3 позиции на Google минава 70% от трафика на хора, търсещи услуга или продукт. Останалите 30 % се разделят между останалите 7 позиции. От този пример ясно се вижда колко голяма е ролята на оптимизацията и колко важно е за всеки бизнес да се появява със своя фирмен сайт в първите позиции от Google. Много фирми стартират кампании, които са насочени към позиционирането на няколко фирмени уеб сайтa в първата петица от резултатите при търсене, което осигурява невероятен трафик към фирмата.

Ако търсите доверен партньор за seo агенция – PromoPointbg.com е насреща! Ще Ви консултираме, изградим стратегия и план и ще превземем лидерските позиции. Готови ли сте?

Запиши се по Email за Pozitiven.com

Въведете своя Email за да получавате най-позитивните истории:

Delivered by FeedBurner