Добавяне на съдържание

Имате история, подходяща за Pozitiven.com?
Споделете я с нас!

Ние вярваме, че позитивната нагласа и доброто настроение са силно заразни. Ето защо, даваме възможност на всеки, който желае, да сподели своята позитивна история на нашата страничка!
Добавете Вашата история от тук: http://pozitiven.com/create (забележка: приемат се само истории по темата, всякакво друго съдържание, ще бъде игнорирано).

Като изпращате текст, снимки или видео на Pozitiven.com, се съгласявате, че изпращаното от Вас съдържание НЕ е в нарушение на закона и НЕ нарушава правата на други лица. Освен това, ни предоставяте безвъзмездно, неизключително, неограничено, международно, вечно и неотменимо право и лиценз за публикуване и разпространяване на изпратеното от Вас съдържание на Pozitiven.com.

Как работи?
Като публикувате снимки или видео в Pozitiven.com, се съгласявате, че изпращаното от Вас съдържание НЕ е в нарушение на закона и НЕ нарушава правата на други лица( не се приема, публикуването на отрицателни / негативни истории) . Освен това, ни предоставяте безвъзмездното право за публикуване и разпространяване на изпратеното от Вас съдържание на Pozitiven.com.

Регистрация:
Регистрирате се състой с Обикновена регистрация или Facebook вход , натиснете бутона Добави , след това отивате на ето тази страница :

Как се качва съдържание?
Добави Видео : http://pozitiven.com/create?new=video
Заглавие: до 170 символа
Описание: до 255 символа, напишете описание 2-3 изречения, опишете накратко съдържанието във видеото, ще ви помолим да не слагате по 2-3 думи описание, трябава да описвате с 2-3 изречени за какво се става въпрос във видеото.
Поставяне на линк: youtube, facebook, dailymotion, vimeo
Добавяне на снимка – ако системата не добави/хване автоматично снимка (thumbnail), сложете друга снимка (от нета и др.) свързана с видеото
Изберете категория : Новини, Забавни, Музика, Спорт и т.н…
Добави още текст: добави още текст, ако искате да разкажете или да поясните някаква забавна или интерсна история и т.н
Натиснете Добави и готово .Донави Новина :
След като се Влезете в Pozitiven.com от бутона Добави избирате Новина


След това от добавяте новината, като може да прикачите към нея : текст, снимки, видео и т.н , за да стена по-разчупена и богата на съдържание новина


Добаване на Списък
Добаване на Списъци е раздел където може да се изреждат поредица от няколко неща: снимки, клипове, интересни факти, топ класации и т.н, ето пример :
10 снимки от България които сякаш са от приказките :
http://pozitiven.com/list/10-snimki-ot-blgariya-koito-syakash-sa-ot-prikazkite
Топ 10 най-яките татуси на рози по тялото
http://pozitiven.com/list/top-10-nay-yakite-tatusi-na-rozi-po-tyaloto
Най-добрите модели на Audi според Top Gear
http://pozitiven.com/list/nay-dobrite-modeli-na-audi-spored-top-gear
Добавяне на Списаци/Поредица от : Снимки, Видео , Текст, Facebook пост, Twitter пост, Instagram пост и т.н и друго съдържание. Може да добавяте само снимки, само видео и т.н или да миксирате източниците (снимки, текст, видео, facebook post и т.н) стига да е интересно съдържанието което е добавено

Добавяне на Гласуване(Анкета)
Добавя се заглавие и описание( за какво искате да се гласуват потребителите)
ВНИМАНИЕ - гласуването не може да се радактира, бъдете внимателни при добавянето му